Promoții 2020

Gresie Rex & Floor Gres

Nuantele si texturile sunt realizate intr-o perfecta coordonare pentru ca interactiunea dintre pardoseli si pereti sa poata reinventa modul de viata. Rex Ceramiche Artistiche este cea mai bună alegere pentru cei care doresc să obtina, cu ajutorul gresiei si faiantei, suprafețe elegante și cu valoare estetică impresionanta, de mare prestigiu și stil.

Este o colectie a liderului pe piata din Italia, FLORIM CERAMICHE, care ofera gresie si faianta portelanata cu performante tehnice ridicate. Este special conceputa pentru design arhitectural, capabila sa imbine aspectul estetic exceptional cu solutii tehnice, la cele mai inalte standarde. Gresia FLOOR GRES este ideala pentru proiecte arhitecturale rezidentiale si spatii comerciale.

Parchet Laminat HARO

Fiind o afacere de familie, avem o lungă tradiție meșteșugul de calitate și ne fabricăm toate produsele în Germania. Ca furnizor global, trebuie să ne asigurăm că parchetul nostru este la fel de durabil la tropice precum este și la cercul polar. Prin urmare, investim în dezvoltarea tehnologiilor de lipire care îndeplinesc cele mai stricte cerințe. Experiență de calitate făcută în Germania cu fiecare pas. Parchetul laminat HARO, fabricat exclusiv în Germania, este pretabil la încălzirea în pardoseală.

Toate preţurile sunt exprimate în EURO, nu includ TVA şi se calculează în RON la cursul UniCredit Bank al zilei